Volkswagen – un brand cu o istorie plina de succese

O masina cu multe reusite

Volkswagen este un brand nemtesc cunoscut pentru masinile ieftine si bune. ” Masina Poporului ” in Germania, reuseste sa aduca piese auto Volskwagen foarte ieftine si modele cat se poate de interesante, la preturi accesibile. Daca fiabilitatea, pretul mic si eficienta masinilor de la producatorul nemtesc sunt cunoscute, exista si cateva fapte necunoscute si foarte interesante.

Ideea din spatele Volkswagen

Daca ar trebui sa multumeasca cuiva cei de la Volskwagen si evident, utilizatorii masinilor nemtesti, acel cineva este Adolf Hitler. Da, nu este o persoana careia sa ii multumesti, insa el a avut ideea unei masini perfecte pentru popor, cu preturi mici si cu fiabilitate maxima.

VW Beetle este cea mai longeviva masina

Clasicul Beetle a fost produs din 1938 pana in 2003 si in cei 65 de ani a reusit sa numere nu mai putin de 21.5 milioane de masini. Cu siguranta, va ramane o masina foarte apreciata. De asemenea, atata vreme cat exista VW Beetle la mana a 2-a, vor exista o multime de oameni care o vor conduce.

Cea mai rapida masina din lume a fost produsa de Volskwagen. Desi putina lume stie, VW se poate lauda cu cea mai rapida masina din lume. Din pacate pentru brandul nemtesc, aceasta a fost vanduta sub numele de Bugatti. Totusi, este o realizare uriasa.

Una dintre principalele categorii de masini produse de nemti este categoria de camioane. VW produce camioane. Pana aici nimic special. Ceea ce este special insa, este faptul ca participa cu ele la curse si de multe ori reuseste sa castige.

Compania germana are 3 masini situate in top 10 al celor mai vandute masini din lume. Volkswagen Passagt Beetle si Golf sunt 3 dintre cele mai vandute masini din intreaga lume. Acest lucru este extrem de impresionant, in conditiile in care toate cele 3 masini sunt produse pe aceeasi linie de productie.

Volkswagen este cel mai mare producator de automobile din Germania si al 2-lea din intreaga lume. Da! Desi se lupta cu BMW, Audi, Mercedes sau Opel, Volskwagen reuseste sa fie cel mai mare producator auto din intreaga Germanie.

 

Distribuie Articolul