Rochii pentru bal – piesa de rezistenta pentru absolvire

Creatii vestimentare unice

Se apropie perioada balurilor de absolvire a liceului si a facultatilor. Incep discutiile despre organizare, locul in care urmeaza sa aiba loc importantul eveniment si nu in ultimul rand despre tinutele pe care vreti sa le adoptati in acea seara. Rochii pentru bal, pantofii si coafura sunt cele mai importante detalii din seara respectiva.

Domnisoarele doresc sa straluceasca in cea mai importanta zi din perioada lor scolara. Rochii pentru bal lungi, scurte, mulate sau lungi toate sunt la mare cautare. Modele care mai de care mai sofisticate sau ceva simplu si de efect, ce sa alegi? Deja incepi  sa te panichezi pentru ca nu iti vine nici o idee despre cum vrei sa arate. Sa nu mai vorbim despre culoare sau material.

Cand in sfarsit iti vine ideea incepi sa cauti modelul dorit sau macar ceva asemanator. Dar ce te faci cand nu iti gasesti rochia pe care ti-o doresti? Apelezi bineinteles la un atelier de croitorie. Dar care e cel potrivit? De unde stii ca e cel care iti va face rochia visurilor tale? Unul despre are stii cate ceva nu-i asa?

Rochii pentru bal de la Daky Design

Altelierul de croitorie Daky Design iti confectioneaza rochia pe care ti-ai imaginat-o inca de cand au inceput discutiile despre organizarea balului de absolvire. Cele mai frumoase rochii, cele mai traznite si mai originale idei le poti pune in aplicare confectionadu-ti rochia la atelierul de croitorie Daky Design. Stim ca vrei ca rochia ta sa fie unica asa ca poti veni cu orice model doresti, si daca doresti noi iti putem cateva idei despre cum sa arate mai bine de atat. Preturile sunt accesibile si te poti bucura de serviciile noastre fara sa investesti prea multe resurse financiare pentru rochia cu care vrei sa le faci invidioase pe colegele tale si cu care sa atragi atentia colegilor.

Distribuie Articolul