Vedete care se imbraca de la magazine SH

SH nu este doar pentru bugete limitate

Afacerile magazinelor si depozitelor SH au cunoscut un avant puternic in ultimii ani, in principal deoarece moda revine, iar produsele de vestimentatie din colectii mai vechi sunt tot mai cautate. Totodata, oamenii au invatat ca daca dedici putin timp si atentie, pot fi una dintre persoanele care se imbraca de la magazine SH in cel mai cool si unic stil.

Vedete din Romania care se imbraca de la magazine SH

  • Inna – artista a declarat ca de tinutele pentru spectacolele si evenimentele la care participa se ocupa stilistul ei, insa cand vine vorba de hainele de zi cu zi, prefera sa fie mai libera in alegeri. Inna se imbraca de la magazine SH pentru ca are o pasiune pentru hainele vintage, care ii umplu garderoba. Totodata, artista a marturisit ca nu este intotdeauna multumita de produsele de pe piata de retail si ca nu mai gaseste aceleasi produse si materiale care se purtau candva. Printre cele mai achizitionate piese second hand se numara blugii si sacourile, pe care le ajusteaza in functie de preferinte.
  • Adela Popescu sustine ca isi reimprospateaza des garderoba cu produse vandute la kilogram. De fiecare data cand are timp si ocazia sa treaca pe langa magazine SH, vedeta se alege cu piese unice pe care le accesorizeaza cu talent pentru a crea un look de invidiat. Mai mult, Adela a marturisit dupa prima experienta intr-un magazin SH ca in viitor va intra cu mai putin interes in magazinele din mall.
  • Elena Gheorghe se imbraca de la SH la cu totul alt nivel. In 2014 vedeta a aparut la Media Music Awards intr-o rochie Bleumarine cotata atunci la pretul de 4500 de euro. Cu toate acestea, Elena achizitionase rochia in sistem second hand, platind putin sub 1000 de lei.

Vedete care se imbraca de la SH din strainatate

  • Adele este una dintre cele mai mari fane ale lucrurilor second hand. Artista alege nu numai sa isi decoreze dulapul cu piese unice, insa a decorat si cateva camere din vila sa cu mobilier vintage, achizitionat de la targurile de vechituri.
  • Drew Barrymore este una dintre vedetele care se imbraca de la SH chiar si pe covorul rosu, alegand produsele din magazinele vintage in defavoarea creatiilor de la designeri.
  • Zac Efron a fost cotat cel mai sexy barbat in viata de revista People in 2017. La castigarea acestui titlu nu a contribuit doar aspectul sau fizic, ci si stilul vestimentar, foarte atent ales chiar de el.
Distribuie Articolul