Ai de rezolvat daune Euroins? Afla cum sa procedezi, pas cu pas!

Atunci cand esti posesor de autoturism, stii ca sansele sa fii implicat intr-un accident sunt destul de ridicate. De altfel, posibilitatea crescuta a producerii de incidente in trafic este una pe care societatea a luat-o in calcul si atunci cand a aparut sistemul de asigurari. Asigurarea RCA  este o modalitate prin care soferii se pot proteja in masa impotriva costurilor financiare implicate de reparatiile auto.

Exista, de asemenea, si varianta asigurarilor CASCO, acestea fiind diferite de cele RCA prin faptul ca nu sunt obligatorii. Una dintre companiile foarte populare de asigurari auto, din Romania, este Euroins. In cazul in care ai de rezolvat daune Euroins, trebuie sa stii cum sa procedezi, imediat dupa producerea accidentului, dar si in perioada imediat urmatoare. Iata de ce ai nevoie, pas cu pas.

Dosarul de daune Euroins: obtine rapid avizarea daunelor

Pentru a te putea bucura de acoperirea costurilor aferente reparatiilor unor daune Euroins, este important sa faci tot ce trebuie pentru a obtine avizarea dosarului in cel mai scurt timp. In acest sens, este important ca, dupa producerea incidentului, sa contactezi firma asiguratoare prin intermediul call-centerului sau formularelor online. Cea mai scurta si sigura varianta este, totusi, cea telefonica.

Va trebui sa oferi un set de informatii legate de evenimentul produs, precum datele de identificare ale persoanelor implicate, cauzele producerii accidentului, data si ora la care s-a intamplat accidentul si locul producerii acestuia. De asemenea, va trebui sa furnizezi datele de identificare ale masinilor implicate in accident si detalii despre starea vehiculului avariat.

Nu in ultimul rand, trebuie sa comunici firmei de asigurari centrul in care doresti sa se efectueze constatarea de daune Euroins. Acesta este de preferat sa fie deja cunoscut, inaintea producerii accidentului. Altfel spus, este foarte bine sa ai deja un plan facut, in caz de accident, aceasta fiind una dintre cele mai bune masuri de precautie pe care ti le poti lua ca soferi.

Un centru bun de daune este cel care beneficiaza de decontare directa cu firma de asigurari, in asa fel incat costurile sa fie imediat acoperite, fara intarzieri inutile. La centru va trebui sa te deplasezi pentru constatarea daunei si pentru completarea dosarului de constatare. Iata care sunt avantajele le care trebuie sa ti le ofere centrul ales:

  1. Programare rapida – este necesar ca lucrurile sa se miste cat mai repede, pentru ca lucrurile sa revina la normal pentru tine si masina ta;
  2. Consultanta – atat pentru compeltarea dosarului de constatare, cat si pentru alte actiuni, este de preferat sa beneficiezi de un consilier dedicat;
  3. Reparatii rapide – este foarte bine ca centrul de daune sa iti ofere acces la sediu in aceeasi locatie si reparatii care sa dureze doua zile, pentru daune minore si cinci zile, pentru daune majore. De asemenea, trebuie ca reparatiile sa fie unele de calitate;
  4. Masina la schimb – daca depinzi de autoturism, nimic nu este mai dureros decat sa trebuiasca sa te descurci fara el. Un centru de daune bun iti va oferi masina de schimb, pe perioada reparatiilor.

Acestea sunt principalele beneficii le care un centru de daune Euroins ti le poate oferi. La Cars Inv gasesti toate aceste avantaje si te bucuri de acces la un centru care beneficiaza de decontare directa cu firma de asigurari Euroins. Alege servicii moderne si bucura-te de reparatii calitative si rapide!

TAGGED:
Distribuie Articolul