Vrei sa lucrezi pe cont propriu? Iata cum te poate ajuta o casa de marcat portabila!

casa de marcat portabila

Tot mai multi oameni sunt tentati de renuntarea la statutul de angajat. Un motiv important pentru care atat de multe persoane iau decizia de a lucra pe cont propriu este reprezentat de oportunitatile care au aparut in orasele importante din Romania.

Posibilitatea de a presta servicii de ride sharing este una dintre variantele foarte atractive. De asemenea, optiunile de a deschide afaceri precum furgonetele care comercializeaza mancare sau tarabele care vand produse hand made sunt si ele extrem de apreciate.

Daca esti tentat de o astfel de experienta si vrei sa te orientezi catre metode de a lucra independent si de a-ti gestiona timpul si activitatile asa cum doresti, trebuie sa stii ca exista si reguli pe care este necesar sa le respecti.

Pentru a putea presta astfel de servicii sau a oferi bunuri in conditii legale, este necesar sa detii o casa de marcat, la fel ca orice alta afacere. Cea mai buna solutie la care poti apela este o casa de marcat portabila. Iata de ce si de unde o poti cumpara la pret excelent!

Casa de marcat portabila, ideala pentru afacerile mici

Conform ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala), este obligatorie dotarea cu o casa de marcat cu jurnal electronic a oricarei afaceri din Romania. Toti operatorii economici, fie ca este vorba despre societati comerciale sau persoane fizice, trebuie sa dispuna de aparate de marcat, pentru a putea emite bonuri fiscale.

Daca prestezi servicii sau oferi bunuri contracost, inclusiv ca freelancer, trebuie ca sumele pe care le incasezi sa fie inregistrate si declarate. O casa de marcat portabila are avantajul de a te ajuta sa faci acest lucru, indiferent de natura activitatii pe care o desfasori.

Spre deosebire de un magazin obisnuit, de pilda, o persoana care presteaza servicii de ride sharing se afla intr-o continua miscare, astfel ca are nevoie de metode prin care sa poata inregistra tranzactiile in conditii de dinamism. Este exact principalul avantaj oferit de o casa de marcat portabila.

Aceste modele de case de marcat sunt avizate in conformitate cu prevederile legale si ofera beneficii precum tastatura in limba romana, modem de comunicatie incorporat si meniu usor de utilizat de catre orice utilizator, indiferent de experienta.

Un model calitativ de casa de marcat ofera posibilitatea de a tipari bonuri si de a stoca pana la 100.000 de articole. Casele mobile pot comunica in mod usor cu PC-ul si sunt dotate si cu acumulatori de putere ridicata, pentru a putea fi folosite fara probleme si fara sa fie conectate la priza.

Un alt beneficiu oferit de casele de marcat din aceasta categorie este reprezentat de posibilitatea de vanzare cu POS, atat de cautata in aceasta perioada. Totodata, fiecare tranzactie este inregistrata si pot fi generate documente contabile importante, in baza datelor stocate in memoria casei de marcat.

Modelele pe care le poti achizitiona de pe TehnicaFiscala.ro sunt case de marcat moderne, oferite de producatori consacrati, care sunt caracterizate de ergonomie, portabilitate si eficienta totala. Investeste in solutii de calitate si asigura-te ca afacerea sau activitatea ta de freelancer este desfasurata in conditii optime, din toate punctele de vedere!

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + four =