Cum sa faci un cadou de neuitat celui mai bun prieten?

Un cadou de neuitat

Se apropia ziua celu mai bun prieten si nu-mi venea nicio idee cu privire la ce cadou sa ii cumpar. Mai ales cand este vorba despre prieteni vechi, este greu sa te gandesti la ceva ce nu i-ai mai cumparat sau nu si-a cumparat inca singur. Din fericire, am aflat ca nu eram singura in aceasta situatie. Nici ceilalti invitati nu stiau ce cadou sa-i faca, asa ca ne-am gandit sa ii luam impreuna ceva cu adevarat important. S-a dovedit ca toti eram adeptii cadourilor neconventionale, asa ca dupa ceva dezbateri, am hotarat. Ii vom plati un salt cu parasuta!

Un cadou inedit

Si nu i-am spus, asa, oricum. L-am dus cu masina spre aerodromul Clinceni. Cand eram aproape sa ajungem… i-am dezvaluit surpriza. Dupa prima lui reactie am crezut ca nu va sari si ca nu se va alege cu nimic din cadoul nostru. Dar a fost doar foarte uimit si ne-a spus apoi ca pentru el a fost ca si cum ar fi primit un ITP ieftin pentru BMW-ul lui. E innebunit dupa masini si, da, nu prea se pricepe la glume. Nu e ca si cum nu i-am fi recomandat de fiecare data service auto ieftin. Dar noi tot tinem la el.

Cred ca i-a fost groaznic de frica sa sara. Si noi am inceput sa ne intrebam daca a fost o idee buna, cand l-am vazut ca se urca in avion. Ma tot intreb ce as fi facut in locul lui, daca as fi avut curaj. Cu toate acestea, el nu a ratat ocazia de a sari de la 4000 de metri, spunand ca probabil asta inseamna sa fii in al noualea cer. Mie mi se face din nou frica doar cand ma uit pe filmarile de atunci. Dar cred ca la viteza pe care o ai in aer, nu te mai gandesti la nimic.

Nu cred ca doar adrenalina ii face pe unii oameni dornici sa repete experienta. Trebuie sa fie ceva in plus. Ceva greu de descris in cuvinte. Dar probabil voi afla abia cand va voi incumeta sa fac si eu asta. Deci nu foarte curand.

Una peste alta, ne-am bucurat ca ne-am atins scopul. A fost ceva neobisnuit, din partea tuturor. Daca am fi luat cate ceva fiecare, nu ar fi avut aceeasi valoare pentru el. Nu va uita niciodata acest cadou si, in general, cred ca cine se ghideaza dupa ideea de a plati pentru experiente, mai degraba decat pentru lucruri, are numai de castigat.
Dupa aceea, urmatoarea surpriza a fost foarte interesanta. Am reusit sa ii ducem masina la reparat intr-un service auto Bmw agreat si a fost si destul de ieftin. A fost cel mai fericit.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − two =