TRUCURI PENTRU SLABIT

Ne dorim sa slabim insa vrem sa mancam ceea ce poftim. E greu…dar…sunt cateva trucuri cu ajutorul carora poti sa slabesti fara sa tii vreo dieta anume.

Este bine sa mancati micul dejun. Trebuie sa va faceti acest obicei pentru ca tot ce mancati dimineata se consuma pe timpul zilei si plus de asta aveti si mai multa energie.

Evitati sa intrati seara in bucatarie. Stati in dormitor, uitati-va la televizor, dar nu intrati in bucatarie pentru ca altfel veti fi tentati sa mancati.

Aveti grija ce beti. Este indicat sa beti apa, apa si iar…apa. Orice alte bauturi, in special cele carbogazoase contin foarte mult zahar si ingrasa foarte mult.

Consumati multe fructe si legume pentru ca va veti imbogati dieta cu vitamine, minerale, fibre si fitonutrienti, si nu veti mai fi tentati sa mancati dulciuri.

Mancati portii mici. Majoritatea portiilor pe care le serviti sunt mult mai mari decat aveti nevoie, asa ca puteti sa va reduceti considerabil cantitatea de mancare.

Consumati produse fara grasime. Bineinteles ingrasa…si prea multe grasimi nu sunt nici sanatoase.

 

Si…nimic nu da rezultate fara miscare. Faceti exercitii! Pe langa faptul ca veti slabi, pielea voastra va fi mai tonifiata si va arata mult mai bine.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *