TOTUL DESPRE MANCAREA VEGANA

Ati auzit despre multi spunand ca sunt vegani sau ca mananca mancare vegana…ce este de fapt aceasta mancare vegana? Ei bine, despre asta o sa vorbim astazi.

In primul rand trebuie sa stim ca mancarea vegana nu este acelasi lucru cu mancarea vegetariana. Diferenta dintre un vegan si un vegetarian este aceea ca veganul elimina complet produsele de origine animala, asta insemnand chiar si produsele lactate, si ajung sa isi exprime modul in care mananca pana si in haine. Un vegan nu va purta niciodata produse vestimentare confectionate din piele de animale.

Un vegan evita mancarea oricarui aliment care poate contine vreo urma animala, la si purtarea hainelor de acest timp. Convingerile lor fata de animale sunt foarte puternice, iar pe langa asta au si cateva avantaje atata timp cat adopta acest stil de viata.

Spre exemplu, numarul redus de calorii ajuta organismul sa piarda in greutate iar imunitatea si tonusul cresc. De asemenea esti mult mai puternic impotriva anumitor boli, spre exemplu diabetul, prostata sau Alzheimer, si…nu in ultimul rand fibrele alimentare stimuleaza digestia.

 

Si daca iti place cum suna dar te gandesti ca este destul de dificil sa adopti un asemenea stil de viata…nu te panica. Exista pe internet o multitudine de retete pentru vegani.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *