TOP 5 beneficii ale folosirii unui gard traforat

Panourile pentru gard traforat sunt elemente din ce in cea mai folosite pentru decorarea exterioara cat si pentru cea interioara, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii publice si comerciale. Metalul este un material apreciat pentru durabilitatea si rezistenta sa, care il fac potrivit pentru o multime de utilizari. Continua sa citesti pentru a afla de ce gardurile traforate sunt atat de apreciate!

Versatilitatea materialului

Spre deosebire de lemn, sticla sau plastic, nu exista nici o limita atunci cand vine vorba despre designul panourilor de metal, cum este otelul. Poti alege un design clasic, cu perforatii rotunde sau patrate sau poti alege un design unic, personalizat.

Personalizarea se poate face pe baza unui design creat de tine sau a unei fotografii. De asemenea, poti apela la profesionist in design care sa iti creeze un model cu adevarat special.

Versatilitatea materialului este observata si in alte caracteristici, precum diferite grosimi si finisaje.

Gardurile traforate, in comparatie cu garduri din alte materiale, sunt probabil optiunea cea mai buna de a avea un design elegant fara a sacrifica securitatea si durabilitatea gardului.

Durabilitate

Metalul este recunoscut si apreciat pentru durabilitatea sa. Daca iti doresti un gard care sa reziste cu brio in mediul exterior pentru o perioada lunga de timp, alege un gard traforat!

Siguranta si confidentialitatea

Indiferent de gardul ales, siguranta trebuie sa fie pe primul loc. Gardurile traforate nu fac exceptie, deoarece materiaul ofera greutatea si rezistenta necesare pentru a-si indeplini perfect rolul de protectie a proprietatii.

Fiecare model, forma si stil de perforare ofera grade diferite de vizibilitate si intimitate ale curtii tale, in functie de dimensiunea perforatiilor si a procentului de suprafata deschisa.

Preturi pentru toate buzunarele

Preturile gardurilor traforate variaza cosiderabil in functie de diferitele tipuri si grosimi de metal. Modelele personalizate sunt mai scumpe decat cele standard. Expertii in producerea si comercializarea gardurilor traforate te pot ajuta sa iti minimizezi cheltuielile, cu idei ce reduc pretul, dar care nu compromit stilul.

Aplicatii diverse

Placile de gard traforat pot fi folosite si pentru portile intrarilor in curte pentru a crea un design unitar. De asemenea, pot fi folosite si pentru pergole si terase, panourile creand un spatiu intim.

Panourile pentru gard traforat pot fi folosite si pentru decorul interior. Datorita perforatiilor, pot fi o varianta ideala pentru a crea un design unic, indraznet in casa ta.

Placile de gard traforat pot fi fololsite si pentru mobilier, precum scaune, mese sau banci. Totusi, este recomandat ca acestea sa fie amplasate in locuri permanente, deoarece metalul este destul de greu, iar mobilierul va fi destul de dificil de manipulat.

Din punct de vedere structural, gardul traforat nu este complicat, deoarece este format dintr-un panou metalic incadrat de doi stalpi. Aceste garduri dau un aer unic proiectelor arhitecturale, pe care gardurile traditionale nu il pot oferi.

Confidentialitatea, securitatea, estetica, versatilitatea si adaptabilitatea la mediu sunt doar cate din beneficiile pe care gardurile traforate le au. Cu o experienta vasta in productia de garduri metalice traforate de inalta calitate, Construiesti.com iti ofera garduri de orice dimensiune si design-uri atat standard cat si personalizate pentru a-ti decora casa si curtea asa cum iti doresti!

TAGGED:
Distribuie Articolul