RECICLEAZA DESEURILE PENTRU O LUME MAI SANATOASA

RECICLEAZA DESEURILE; LUMEA POATE FI MAI CURATA CU SOLUTIA ECOREMAT PENTRU RECICLARE

O crestere sanatoasa este influentata si de mediul in care traim. Mediul inconjurator este precum o casa mare ce trebuie aerisita pentru aer proaspat si curatata corespunzator. Mediul inconjurator ne gazduieste pe toti, dar in acelasi timp trebuie sa avem grija de el. E responsabilitatea noastra sa ne bucuram frumos si sanatos de ceea ce primim. Seriozitatea si profesionalismul au facut din Ecoremat un partener de incredere pe piata deseurilor reciclabile astfel am ajuns la concluzia: recicleaza deseurile lumea poate fi mai curata si mai sanatoasa cu solutia ecoremat pentru reciclare.

RECICLEAZA DESEURILE ACUM

Recicleaza deseurile acum pentru un mediu cat mai putin poluant, buna gestionare a deseurilor este importanta atat pentru ca deseurile sunt o sursa de poluare, dar si pentru ca pot constitui o sursa de materii prime secundare. Inca de la infiintare, Ecoremat a inregistrat contracte cu societati, parteneriate cu autoritati publice, o baza mare de furnizori si clienti permanenti.

A luat fiinta in 2007 cu un capital privat romanesc si isi desfasoara activitatea in domeniul colectarii deseurilor si resturilor metalice si nemetalice de la persoane fizice si juridice si acceseaza inclusiv programul RABLA.

Printre obiectivele firmei se numara extinderea sferei de influenta in cadrul economiei nationale, amplificarea colaborarilor cu partenerii firmei sau consolidarea si extinderea pozitiei de lider in piata deseurilor reciclabile.
SC.ECO REMAT.SRL isi aduce contributia la conservarea energiei si protejarea mediul inconjurator prin reciclarea materialelor refolosibile si reintroducerea acestora in circuitul industrial.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *