Reciclarea deseurilor – importanta pentru un mediu sanatos

Solutii pentru un mediu curat

Reciclarea deseurilor contribuie la o crestere sanatoasa, deoarece aceasta este influentata si de mediul in care traim. Mediul inconjurator este precum o casa mare ce trebuie aerisita. Mediul inconjurator ne gazduieste pe toti, dar in acelasi timp trebuie sa avem grija de el. Cea mai buna solutie pentru acest lucru este reciclarea deseurilor.

Este responsabilitatea noastra sa ne bucuram frumos si sanatos de ceea ce primim. Seriozitatea si profesionalismul au facut din Ecoremat un partener de incredere pe piata deseurilor reciclabil. Astfel, am ajuns la concluzia ca prin reciclarea deseurilor lumea poate fi mai curata si mai sanatoasa cu solutia noastra.

Importanta reciclarii deseurilor a fost constientizat si de autoritatile de stat din fiecare oras. Din acest motiv au fost implementate cosuri separate pentru reciclare in toate cartierele din marile orase. Un aspect important de mentionat este ca lumea a inteles si s-a conformat acestor necesitati.

Reciclarea deseurilor cu ecoremat

Recicleaza deseurile acum pentru un mediu cat mai putin poluat. Buna gestionare a deseurilor este importanta atat pentru ca deseurile sunt o sursa de poluare, dar si pentru ca pot constitui o sursa de materii prime secundare. Inca de la infiintare, Ecoremat a inregistrat contracte cu societati, parteneriate cu autoritati publice, avand o baza mare de furnizori si clienti permanenti.

Compania a luat fiinta in 2007 cu un capital privat romanesc si isi desfasoara activitatea in domeniul colectarii deseurilor si resturilor metalice si nemetalice. Acest lucru se face atat de la persoane fizice si juridice si acceseaza inclusiv programul RABLA.

Printre obiectivele firmei se numara extinderea sferei de influenta in cadrul economiei nationale, amplificarea colaborarilor cu partenerii firmei sau consolidarea si extinderea pozitiei de lider in piata deseurilor reciclabile.
SC.ECO REMAT.SRL isi aduce contributia la conservarea energiei si protejarea mediul inconjurator prin reciclarea materialelor refolosibile si reintroducerea acestora in circuitul industrial.

Distribuie Articolul