Luxury Interiors, standardul de excelenta in amenajari interioare

Amenajari interioare de lux

Luxury Interiors  este un brand de amenajari interioare care apartine firmei Genius Architettura & Design, care proiecteaza si promoveaza stilul si calitatea italiana de lux. Puteti beneficia de cele mai bune produse realizate de membrii echipei noastre profesioniste, pe care va invitam sa ii cunoasteti.

Colaboratori in amenajari interioare

  • Arhitect Labianca Giuseppe – diplomat la Universitatea de Arhitectura din Firenze, Italia. De mai multi ani pune la dispozitie creativitatea, cultura si tehnica in campul designului, al arhitecturii, artei si in amenajari interioare.
  • Designer de interior Monica Georoceanu, cu o experienta de peste 8 ani in amenajari interioare, de mare succes in Romania, afirmata prin lucrarile sale, apreciata de cei mai exigenti clienti.

Compania Luxury Interiors poate realiza proiecte de amenajari interioare pentru o varietate de constructii. De asemenea, ne putem adapta cerintelor oricaror clienti, in functie de locatia si specificatiile proiectului. Cele mai de succes proiecte au fost realizate in pensiuni, apartamente, hoteluri si chiar vile de tip chalet.

Compania realizeaza si cursuri de design pentru artistii care aspira la o cariera de succes in acest domeniu. Beneficiati de indrumare din partea unora dintre cei mai recunoscuti artisti, atat din tara, cat si din strainatate. Aici poti invata tot ce tine de acest domeniu, de la teorie, la partea aplicata si prezentarea proiectelor tale intr-o maniera cat mai atractiva pentru clienti.

Luxury Interiors dispune si de propriul magazin online, unde puteti achizitiona piese de mobilier si decoratiuni unice pentru casa dumneavoastra.

Principalele atuuri sunt  complicitatea si asocierea, creativitatea artistica si competenta tehnica. Cultura si fantezia sunt puse la dispozitie pentru a crea impreuna ambientul dorit. Luxury Interiors dispune de cunostintele directe cu cele mai prestigioase firme italiene cunoscute in intreaga lume. Astfel, beneficiati mobilier si accesorii pentru toata casa din categoria produselor de top. Astfel, acestea permit fiecarui client dsa aleaga si sa detina produse originale garantate, de o calitate superioara si cu foarte mult bun gust.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =