LA CE MAI FOLOSESTE COLA

Coca – Cola este bautura carbogazoasa preferata a multor persoane. Stim cu totii ca nu este deloc buna pentru organism dar cu toate acestea o consumam. Cu ajutorul acestei bauturi putem face multe ale lucruri.

Putem de exemplu sa curatam grasimea de pe haine. Nu putine sunt datile atunci cand gatesti sa iti sara grasime pe haine. Poti rezolva problema imediat cu ajutorul bauturii acesteia acidulate. Nu trebuie decat sa pui putina bautura acidulata pe pata de grasime si ai sa vezi cum dispare instantaneu.

Cola te scapa chiar si de daunatori. Daca stai la curte si esti satul de melci sau serpi, pune afara un bol plin cu cola. Musafirii nepoftiti vor simti mirosul bauturii si vor bea din aceasta. Accidul nu le face deloc bine si inghititura va fi fatala.

Oalele si tigaile vor putea fi si ele usor si rapid curatate de grasime folosind cola. Toarna din sticla de cola putina bautura peste acestea iar apoi las-o sa actioneze cateva minute. Clateste vasele si scapa de problema.

Cu ajutorul acestui lichid poti scapa si de rugina. Batura acidulata curata chiar si rugina de pe metale. Pune obiectul in cola vreme de 24 de ore si clateste-l bine cu apa.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *