Idei de cadouri pentru cununie

Cununia este un eveniment foarte important pentru fiecare dintre persoanele care aleg sa porneasca pe acest drum, motiv pentru care atat organizarea, cat si participarea la un astfel de eveniment trebuie sa fie tratate cu foarte multa seriozitate. In ceea ce priveste organizarea, sunt foarte multe aspecte care trebuie sa fie foarte bine puse la punct pentru a evita “surprizele” neplacute care pot strica evenimentul. Pe de cealalta parte, cununia poate fi un motiv de ingandurare si pentru participantii la acest eveniment deoarece acestia trebuie sa acorde o importanta deosebita tinutei, dar mai ales, cadoului. Cea mai mare parte a invitatilor unei cununii se gandesc care ar putea fi cadoul potrivit pentru acest eveniment, astfel incat acesta sa fie potrivit, sa nu fie prea mult, dar nici prea putin. Ce faci cand nu stii efectiv ce cadou sa alegi? Ei bine, in continuare vom oferi cateva sfaturi care te vor ajuta in aceste decizii:

Bani sau cadouri? Probabil ca te-ai gandit ca o alegere cat de cat inspirata ar fi sa le oferi mirilor bani pentru a le oferi posibilitatea de a-si cumpara ceea ce au nevoie. In aceeasi masura, un cadou pe care sa il pastreze ca si amintire si care sa aiba si o utilitate poate fi mai mult decat alegerea potrivita.

Fireste ca primul cadou fara de care nu poti participa la un astfel de eveniment sunt florile. Sigur ca o cununie civila este un eveniment mai restrans, unde sunt invitate doar persoanele foarte apropiate din familie, rude si prieteni, astfel incat majoritatea vor alege sa ofere cu drag un buchet de flori miresei. Pe langa flori, poti alege un cadou mai util, ceva care sa isi serveasca utilitatea in casa celor doi. Incearca o vaza, un tablou sau chiar electrocasnice. In ultima vreme foarte multe persoane aleg sa ofere electrocasnice pentru tinerii casatoriti deoarece acestia se vor folosi de utilitatea lor si astfel vei oferi un cadou practic si folositor de care mirii isi vor aminti mereu cu drag. De asemenea o idee ar fi cosurile cadou cu diverse dulciuri sau produse rafinate.

In momentul in care nu te pricepi absolut deloc la cadouri, in loc sa cumperi vreo tigaie sau alte lucruri nepotrivite, cel mai discret este sa oferi un plic. Totusi, un cadou simbolic, discret, va fi cu siguranta bine venit. Nu uita insa de ambalajul cadoului. Un cadou oricat de frumos este daca este urat impachetat farmecul dispare.

Daca cununia civila va avea loc la restaurant, cu meniuri, poze, muzica si alte detalii, indiferent daca nunta va avea loc peste o luna, un an sau doi, lucrurile se vor schimba radical. Cu siguranta, in loc sa oferiti un cadou neinspirat, cea mai buna optiune este sa oferiti un plic cu banii in acest caz. Deci, se dau bani si la cununie.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *