IDEI DE AFACERI PENTRU CASNICE

Devenind mamici, deseori femeile devin casnice. Se preocupa doar de cresterea celui mic si nu isi mai continua viata de dinainte. Acest lucru face ca femeile sa se plafoneze…si ajung de multe ori sa fie intretinute, atat ele cat si copiii doar de barbati. Dar…femeile pot sa faca afaceri si de acasa. Daca intr-adevar isi doresc acest lucru, pe langa treburile casnice pot incepe si afaceri din care pot sa produca bani frumosi. Idei sunt destule, asa ca o sa va prezentam cateva de unde va puteti inspira.

Poti incepe o afacere cu produse hand-made. Cate dintre femei nu au o pasiune pentru bijuterii? Ei bine…asta se poate transforma intr-o mica afacere…dar care poate creste desigur. La fel poti proceda si cu tricotaje sau martisoare. Iti poti crea un site unde le poti expune sau de ce nu…le poti vinde chiar cunoscutilor.

De asemenea poti gati si te poti duce pe la targuri de specialtate. Produsele romanesti sunt din ce in ce mai apreciate si ca orice gospodina sigur iti ies niste bucate delicioase.

O foarte buna idee, asta pentru ca esti mamica si sigur te vei descurca – redactarea cartilor pentru copii. Sigur copilului ii place sa ii spui povesti…si in fiecare seara inventezi cate una…deci de ce sa nu iti expui ideile si sa faci si bani din ele.

Noi am venit in ajutor….tu porneste afacerea!

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *