Cum te tii la curent cu cele mai noi informatii si strategii de promovare SEO?

SEO este un domeniu care se afla constant in schimbare – pot aparea lucruri noi in fiecare luna. Tocmai de aceea, daca esti un initiat in acest domeniu, iti poate fi relativ dificil sa te tii la curent cu toate noutatile SEO, in special atunci cand vrei sa oferi si servicii de promovare SEO.

Daca iti scapa chiar si o simpla actualizare, risti sa aplici pe website-ul tau sau chiar al unui client o strategie care nu mai functioneaza. Pentru a evita acest lucru, iata cateva pagini pe care ar trebui sa le adaugi la favorite!

Blogul Moz

Dupa cum probabil stii, Moz este una dintre cele mai mari companii din acest domeniu. Contrar asteptarilor, aceasta nu iti pune la dispozitie doar unelte si software pe care unii le considera prea scumpe, dar si un blog foarte util.

Aspectul cel mai important consta in faptul ca tot continutul de pe acest blog provine de la experti in promovare SEO si nu numai. Continutul este garantat de calitate!

Blogul Google Webmaster Central

Evident, daca tot faci SEO pentru Google, de ce sa nu afli mai multe despre cum poti deveni mai bun chiar de la acesta. Blogul Google Webmaster Central prezinta continut putin mai avansat, destinat celor care deja au invatat cum sta treaba cu termeni precum ranking, indexing, crawling si multi altii.

Desigur, acest blog este si locul in care noile functionalitati Google vor fi prezentate prima data dupa o actualizare.

Blogul Reddit SEO

Cautarile fara niciun rezultat se termina, de cele mai multe ori, pe Reddit. Atunci cand ai o intrebare si nu gasesti niciun fel de raspuns online, trebuie doar sa adaugi reddit la expresia cautata de tine si sansele de a gasi un raspuns cresc exponential.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand vrei sa descoperi strategii noi de promovare SEO, printre altele. Blogul reddit marcat ca si /r/SEO pe website-ul respectiv este frecventat atat de experti in domeniu, cat si de incepatori.

Podcast-ul Authority Hacker

Daca vrei sa absorbi SEO prin fiecare por, atunci vei vrea sa inveti mai mult si atunci cand esti pe drum, in masina. In aceasta privinta, recomandarea tuturor ar fi sa asculti un podcast. Unul dintre cele mai bune la momentul actual este Authority Hacker.

Prezentat de catre Mark Webster si Gael Breton, acest podcast este apreciat de multe persoane care activeaza sau doresc sa activeze in industria SEO datorita faptului ca este usor de urmarit si pe intelesul tuturor. Un alt punct forte este faptul ca ai sansa sa pui o intrebare celor doi prezentatori – intrebare referitoare la promovare SEO sau alte chestiuni din domeniu, desigur.

Ai nevoie de servicii SEO pentru afacerea ta?

Sa inveti SEO si sa ajungi la un nivel avansat poate fi destul de complicat – pe langa faptul ca iti ia timp. Astfel, daca ai nevoie de servicii de promovare SEO pentru website-ul afacerii sau magazinului tau online, ar trebui sa apelezi chiar acum la expertii The Markers.

Aceasta agentie de marketing digital iti poate pune la dispozitie servicii SEO complete – pentru ca motoarele de cautare sa ajunga sa te iubeasca!

TAGGED:
Distribuie Articolul