Metode inedite pentru a utiliza cola in viata de zi cu zi

Cum mai poti folosi cola

Cola este bautura carbogazoasa preferata a multor persoane. Stim cu totii ca nu este deloc buna pentru organism dar cu toate acestea o consumam. Cu ajutorul acestei bauturi putem face multe ale lucruri. Acest lucru se datoreaza diferitilor compusi pe care bautura ii contine, care s-au schimbat de-a lungul anilor.

Cola indeparteaza grasimile eficient

Putem de exemplu sa curatam grasimea de pe haine. Nu putine sunt datile atunci cand gatesti sa iti sara grasime pe haine. Poti rezolva problema imediat cu ajutorul bauturii acesteia acidulate. Nu trebuie decat sa pui putina bautura acidulata pe pata de grasime si ai sa vezi cum dispare instantaneu.

Oalele si tigaile vor putea fi si ele usor si rapid curatate de grasime folosind cola. Toarna din sticla de cola putina bautura peste acestea iar apoi las-o sa actioneze cateva minute. Clateste vasele si scapa de problema.

Bautura racoritoare te scapa chiar si de daunatori. Daca stai la curte si esti satul de melci sau serpi, pune afara un bol plin cu cola. Musafirii nepoftiti vor simti mirosul bauturii si vor bea din aceasta. Accidul nu le face deloc bine si inghititura va fi fatala.

Cu ajutorul acestui lichid poti scapa si de rugina. Batura acidulata curata chiar si rugina de pe metale. Pune obiectul intr-un vas plin cu aceasta bautura, lasa-l vreme de 24 de ore si clateste-l bine cu apa. De asemenea, bautura poate ajuta la protejarea si innoirea aspectului anvelopelor. Daca ai la indemana o sticla care sta de cateva zile in casa, aceasta este numai buna. Tot ce trebuie sa faci este sa o torni si sa speli uniform cauciucurile masinii cu aceasta bautura. Efectul nu va fi doar unul de curatare, dar anvelopele vor capata si o nuanta de negru intens. Astfel, poti obtine un aspect de cauciucuri noi, care vor fi protejate mai mult timp de praf si noroi.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − four =