CUM IUBESTI IN FUNCTIE DE MODUL CUM DESENEZI

Modul in care desenezi sau felul in care interpretezi anumite desene spun multe lucruri despre personalitatea ta. Psihologii spun ca isi pot da seama despre felul in care privim dragostea si modul in care iubim chiar dupa un simplu desen al inimioarei.

Daca ai desenat o astfel de inimioara inseamna ca esti o persoana cre iubesti foarte mult. Oferi dragoste in mod neconditionat si suferi foarte mult cand oamenii nu iti raspund la fel.

Daca ai desenat o inimioara ca cea din imaginea alaturata inseamna ca te deschizi foarte greu si esti mereu in defensiva. Esti de parere ca iubirea este pentru fraieri desi cazi des in mrejele ei.

Daca ai desenat o astfel de inimioara esti genul de persoana care mereu asociaza iubirea cu durerea, si ca mereu iesi din relatii suferind.

Daca ai desenat o astfel de inimioara, inseamna ca inainte iti mergea bine in dragoste. Acum insa, te-ai schimbat datorita faptului ca ceva s-a intamplat de-a lungul timpului si iti este greu sa mai speri la iubire reciproca.

Daca inimioara pe care ai desenat-o arata ca cea din imagine, atunci inseamna ca esti genul de persoana care se arunca intr-o relatie de dragoste fara sa fie sigura ca esti partenerul potrivit. De cele mai multe ori gresesti doar pentru ca te simti singura.

Daca inimioara ta arata asa inseamna ca esti pe interes si ca dragostea trece prin stomac. Ai nevoie ca partenerul tau sa fie potent din punct de vedere financiar pentru a capata incredere in el.

Daca inimioara ta arata in felul acesta, esti o fire optimista si pui multa pasiune.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *