Cosurile cadou – solutia salvatoare in ceea ce priveste cadourile de Craciun

Cand vad ca se apropie iarna, incep intotdeauna sa intru in panica si in goana dupa cadouri. Urmeaza decembrie, o luna dedicata cadourilor, atentiilor, zambetelor si oamenilor mai buni. Trebuie sa recunosc ca decembrie este luna mea preferata si nu pentru ca este frig, ci pentru ca este o ocazie deosebita de a zambi si de a primi zambete din partea celor din jur.

Mi-am facut un obicei din a oferi cadouri. Vorbesc despre cadourile simbolice care reusesc sa fure un zambet pe fata oricui, cadouri care ma fac sa ma simt un om mai bun. Am multi prieteni, o familie numeroasa si multi colegi de serviciu, asa ca, nu imi permit sa cheltui sume exorbitante pentru alegerea unor cadouri.

Anul trecut am oferit cadouri diferite de Craciun pentru colegii de serviciu si am ales ceea ce am considerat eu ca ar avea nevoie fiecare. Ei bine, va spun ca nu a fost cea mai buna idee, mai ales ca s-a considerat ca am facut “diferente” intre ei, asa ca, anul acesta voi alege cadouri “unice”.

Daruirea cadourilor a devenit un obicei pentru mine de 2 ani, asa ca uneori simt ca am epuizat lista presupunerilor dorintelor fiecarei persoane. Asa se face ca incepand de anul acesta m-am hotarat sa fac ceva diferit. Nu voi mai oferi decoratiuni, nici lumanari parfumate de Craciun si voi alege sa fac cadouri utile, practice si bine venite pe masa tuturor. Eu am descoperit lecadeau.ro, un magazin cu preturi foarte accesibile si flexibile la cosuri cadou si cadouri. Nu pot cumpara cadouri similare pentru fiecare pentru ca nu toate persoanele din viata mea au aceeasi insemnatate pentru mine, insa aleg sa diversific si sa iau ceea ce cred ca eu ca e mai bine. De exemplu, surorii mele ii voi lua un cos de bunatati care sa contina ciocolata cu putina cacao, spre deliciul copiilor ei. L-am fel am decis sa fac si in cadrul serviciului meu. Nu pot sa spun ca imi cunosc atat de bine toti colegii astfel incat sa stiu exact ce si-ar dori fiecare, insa un cos cu dulciuri fine si un pahar de vin bun sunt bine venite pe masa oricarei persoane in seara de Craciun.

Astfel, salvarea mea este lecadeau.ro si probabil ca le voi ramane fidela mult timp de acum inainte, mai ales daca isi vor pastra toate optiunile convenabile. Mie mi se pare cea mai buna idée si sper sa fie apreciata si de catre primitori. Probabil voi reveni sa va spun cum a fost si ce reactii am primit.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *