CE INDICII NE DAU DURERILE DE CAP

Durerile de cap iti pot da indicii importante depsre starea ta de sanatate. Este important ca atunci cand durerile de cap incep sa apara din ce in ce mai des sa acorzi o atentie deosebita acestui aspect. Atunci cand migrenele iti dau batai de cap ar trebui sa iei in calcul vizita unui medic specialist. Tipul durerii de cap iti poate spune care este afectiunea de la care pleaca problema.

Durerile sinusale sunt cauzate de obicei de inflamarea sinusurilor si se manifesta ca fiind o presiune in jurul obrajilor, a fruntii si a ochilor. Pe langa aceasta durere poate aparea si febra. In cazul in care simti asemenea dureri din ce in ce mai des este foarte posibil sa te confrunti cu sinuzita. Aceasta este cea frecventa afectiune a zilelor noastre. Este indicat sa bei foarte mule lichide si sa aplici comprese reci sau calde in zona care te deranjeaza. Daca in schimb durerea persista este recomandat sa mergi la medic.

Poate aparea si o tensiune in zona fruntii sau a tamplelor. Durerea este posibil sa fie cauzata de un nivel ridicat de stres. Atunci cand esti stresat, muschii gatului se contracta si dau nastere unei senzatii foarte neplacute. Cazurile mai grave se manifesta cu tensiune, greturi si varsaturi. Cel mai important este sa te odihnesti.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *