CE FACEM IN TIMPUL LIBER?

Intr-o lume asa de ocupata…uneori nu stim sa valorizam putinul timp liber pe care il avem. Fiind atat de obositi…preferam sa dormim in timpul liber, sau sa stam pur si simplu sa lenevim in fata televizorului. In primul rand ar trebui sa ne stabilim o regula…este timp liber pentru ca trebuie sa ne relaxam nu pentru ca trebuie sa stam cu gandul la munca.

Majoritatea dintre noi, atunci cand avem timp liber, stam pe internet, lucru total gresit. Acest lucru nu face decat sa ne oboseasca ochii, sa stam incordati si asa mai departe. Indicat in timpul liber ar fi sa ne plimbam in weekend intr-o locatie frumoasa, naturala, sa ne plimbam, sa vizitam si …iar sa ne plimbam.

De asemenea putem sa ne relaxam ascultand muzica sau mergand la cinematograf. Acestea doua sunt bune modalitati de relaxare.

Trebuie o parte din timpul nostru liber sa il acordam familiei. Nimic nu este mai placut decat o duminica petrecuta in familie. Trebuie sa ii apreciam si sa le dedicam timp special atata vreme cat putem sa ii avem langa noi.

Timpul cu prietenii este clar pentru distractie. Cu cine te distrezi mai bine decat cu prietenii? Impreuna puteti face lucruri nebunesti, o zi intr-un parc de distractii, o plimbare pana la munte intr-o singura zi..doar pentru a face un gratar…si multe alte moduri in care va distrati.

Deci inca o data…timpul liber este sa te relaxezi nu sa stai cu gandul la munca!

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *