Camerele spy – cum sa le folosesti fara a fi detectate

Cum sa ascunzi camerele spy

Intr-un sistem de supraveghere video instalat cu scopul de a elimina riscul de furturi, camerele trebuie sa fie la vedere. Daca se vad, acestea pot sa intimideze eventualii hoti si ii pot convinge ca nu este locul perfect pentru ei.

Cu toate astea, in majoritatea sistemelor de supraveghere video este nevoie si de camere spy. Motivul este simplu: nu toti hotii sunt intimidati. Unii sunt foarte bine pregatiti in momentul in care vor sa faca un jaf si stiu tot ceea ce se intampla in locatia pe care au tintit-o. Astfel, se vor feri cu succes de camerele video pe care le vad. Nu pot face acelasi lucru si cu o camera spy insa. Daca instalezi, alaturi de camerele aflate la vedere si cateva camere spy, sansele sa prinzi un hot cresc considerabil.

Unde instalezi camerele spy

Problema ramane unde le ascunzi. Cu siguranta nu vrei sa afle nimeni ca exista camere de supraveghere in plus, asadar, locul de montare trebuie sa fie cat mai natural si cat mai greu de depistat.

Din fericire, exista din ce in ce mai multe dispozitive dotate cu camere spy iar camerele sunt atat de mici incat pot fi puse oriunde.

  • Ascunde camerele spy intr-un ceas. Da, este cea mai comuna solutie pentru care se poate opta, insa eficienta. Un ceas de perete functional este destul de greu de banuit ca ar contine o camera spy.
  •  Ascunde-le in intrerupatorul pentru curent electric. Intrerupatoarele sunt alte locuri extrem de bune pentru ascunderea unei camere. Cine isi poate inchipui ca sub butonul cu care aprinzi becul se afla o camera? Cu siguranta, aproape nimeni.
  •  In aerul conditionat. Este un alt loc perfect, deoarece poate surprinde intreaga camera. Poti gasi spatii pentru a introduce camera si te poti bucura de o supraveghere perfecta.

Atunci cand alegi instalarea unor camere spy, este bine sa te focusezi spre lucruri cat mai comune. Un ursulet de plus pozitionat strategic in camera a doi adulti, poate sa para suspect si poate sa atraga atentia inca de la inceput. Daca nu stii exact ce trebuie sa faci, dar vrei sa te bucuri de avantajele unei camere spy, exista din ce in ce mai multe bloguri care iti pot hrani curiozitatea.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =