AVE HOTEL – LOCUL POTRIVIT DE CAZARE IN BUCURESTI

Ave Hotel Bucuresti este locul un primesti servicii de patru stele la pret de trei stele

Ca sa te convingi ca Ave Hotel este apreciat de persoanele care au beneficiat de servicii de cazare in cele doua locatii centrale din Bucuresti, trebuie doar sa citesti recenziile de pe site-urile locale sau internationale.

Locatia Ave Hotel Victoriei este situata pe strada Strada Maltopol, Nr. 22 , Sector 1 aproape de Calea Victoriei si Gara de Nord. Aici poti rezerva apartamente spatioase incepand de la 250 RON pe noapte, camere elegante si cochete incepand de la 189 Ron pe noapte. Camerele acestei locatii sunt dotate cu jacuzzi, minibucatrie, semineu, televizor si internet wireless.

Ave Hotel Vila Parlament este situat pe Strada Sirenelor, Nr. 50 , Sector 5 aproape de Casa Poporului, Magazinul Unirii si Centrul Istoric din Bucuresti. Vila Parlament va pune la dispozitie camere cu un design deosebit doatate cu aer conditionat, dusuri cu hidromasaj, minibucatarii utilate complet si televizoare LCD. Tarifele acestei locatii sunt putin mai mici decat cele de la Ave Hotel Victoriei, pretul unui apartament incepe de la 215 Ron pe noapte, iar pretul unei camere incepe de la 150 Ron. Vila Parlament mai ofera in plus locuri de parcare gratuite si curte dotata cu gratar.

Persoanele care au fost cazate la AVE Hotel Victoriei si Vila Parlament au fost multumite de raportul calitate-pret si de zonele centrale linistite situate aproape de principalele puncte de atractie din Bucuresti.

Pentru rezervari trebuie doar sa sunati la numarul de telefon 0733 151 333 sau sa completati formularul de contact prezent pe website-ul Ave Hotel.

Author: Prunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *